Konyhabútorok

SzilvaDesign Gyöngyös - Konyhaszekrények

Otthonunk központja a konyha, ahol nemcsak étkezünk, hanem közösen alkotjuk a családi élményeket, sütünk-főzünk, és ahol az idő nagy részét eltöltjük. A konyha nem csupán a funkcionalitás helyszíne, hanem egy tükör is az egyéniségünknek. A SzilvaDesign konyhabútor stúdió segít neked abban, hogy megtaláld a stílusodhoz leginkább illő konyhabútort.
Legyen szó örök klasszikusról, modernről, kihívóról, bohémről, színesről, szolidról, markánsról vagy természetesről, stb., nálunk megtalálod a stílusodnak megfelelő konyhabútort. Klasszikus vagy modern vonalvezetésű konyhabútorokat egyaránt készítünk. A stílusodnak megfelelő ajtófrontok, korpuszszínek és munkalapok között válogathatsz. A képek segítségével könnyen eldöntheted, melyik kombináció illetve szín tetszik neked a legjobban.
A kreatív gondolkodás és tervezés eredményeként születnek meg a hibátlan minőségű konyhabútor-összeállítások, és az elégedettség a maximális szinten marad az Ügyfeleink körében.

Szakembereink kifejezetten az egyéni igények figyelembevételével dolgoznak, hogy a lehető legtökéletesebb konyhát tervezzék meg számodra. A tervezés során nemcsak az esztétikára, hanem a használhatóságra, praktikus ötletekre is nagy hangsúlyt fektetünk. Természetesen fontos szempont, hogy az új konyha mennyire illeszkedik a mindennapi életvitelünkhöz.
A KOMANDOR márka minősége garancia a konyhabútorokra. Bútoraink nemcsak a legmagasabb minőséget képviselik, de naprakészen követik a piaci trendeket is, legyen szó az anyagokról, a színválasztékról, vagy akár a munkalapokról és vasalatokról. A SzilvaDesign konyhái a stílus és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát képviselik.