Gardróbszekrények

SzilvaDesign Gyöngyös - Gardróbszekrény

Hol tárolnád a sok holmijaidat egy jó kis gardróbszekrény nélkül? A SzilvaDesign kínálatában megtalálható bármilyen stílusú, bármilyen méretű gardróbszekrény, amely könnyedén beilleszthető otthonod hangulatába. Legyen szó hagyományosan nyíló, tolóajtós vagy ruhaliftes gardróbról, nálunk mindegyikből választhatsz!
A gardróbszekrény a hálószoba szinte nélkülözhetetlen eleme. Egy jól berendezett gardróbszekrény nemcsak hogy praktikus, de a megfelelő tervezéssel és stílussal igazi design-elemmé is válik, hozzájárulva otthonod egyediségéhez és hangulatához.
SzilvaDesign fő profilja a nyíló ajtós gardróbszekrények, tolóajtós gardróbszekrények, beépített tolóajtós gardróbszekrények, valamint tükrös gardróbszekrények gyártása. Emellett kínálunk elemes és egyedi gyártású nappali szekrénysorokat, hálószoba bútorokat, franciaágyakat és konyhabútorokat. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk az egyedi bútorgyártás és kereskedelem területén, és a megbízható minőség és szolgáltatások jellemzik tevékenységünket.
Válaszd ki a megfelelő színt és anyagot, és mutasd be otthonodban a mutatós és rendkívül hasznos gardróbszekrényeket!

  • Szabadság: Alkalmazott professzionális alapanyagainknak köszönhetően kompromisszumok nélkül valósítjuk meg mind az egyszerűbb, mind az összetettebb igényeket.
  • Ergonómia: Kollégáink kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a legmerészebb ötletek is a használhatóság és a hatékonyság jegyében valósuljanak meg.
  • Design: Cégünk elkötelezte magát a kiváló minőségű tolóajtós gardróbszekrények és beépített gardróbszekrények gyártása mellett. Fontosnak tartjuk, hogy a jó minőség megfelelő esztétikával párosuljon. Kérje kollégáink segítségét a tökéletes design kiválasztásához!